Възможно е да срещнете някого и да имате усещането, че

...
Възможно е да срещнете някого и да имате усещането, че
Коментари Харесай

37 фрази, които може да чуете в една токсична връзка

Възможно е да срещнете някого и да имате чувството, че го познавате цялостен живот. Често това значи, че просто сте срещнали индивида, с който се чувствате добре – " пасвате си ", тъй като имате сходни ползи и допълвате разликите си. Понякога обаче това чувство може да е знак за нещо злокобно - изключително в случай че той ви приказва за обич пет минути откакто сте се срещнали. И в действителност вие сте с един нарцисист. 

Понякога те стартират с " любовно бомбардиране " - преструват се на всичко, което в миналото сте желали. Така притеглят своята цел, а това сте вие - обсипани с любов и дарове. След това настава смяната и държанието на колегата се трансформира дотолкоз, че се чудите кое е същинско, до момента в който неговата цел е  придобие пълен надзор.

И макар че надали има световна среща на върха, на която всички хора, които проявяват черти от Тъмната триада се събират, с цел да разискват да тактиките си, те като че ли работят по подобен метод.  

Ако някой е програмиран - това са нарцисистите 

Нарцисистите постоянно следват еднакъв модел във взаимоотношенията си: идеализират, обезценяват, унищожават, отхвърлят. Те имат и избран метод на говорене, с цел да манипулират жертвите си.  

" Сякаш четат от един и същи справочник, въпреки че никой не им дава този справочник ", споделя психоложката Перпетуа Нео, която работи с жертви на нарцистично принуждение, представена от онлайн изданието Insider.   

Ето някои изречения, които нарцисистите употребяват в разнообразни стадии от връзката си, а методът, по който се показват може да е прочут на всяка от вас, която се е сблъсквала с нарцисист в живота си.

Най-често срещаните изречения, които употребява при започване на връзката

През първите няколко седмици на връзката си може да чуете в действителност приятни неща, които да ви основат чувството, че това е индивидът, който постоянно сте желали да срещнете.  

***

" Ти си моята сродна душа. "

***

" Никога до момента не съм срещал човек като теб ".

***

" Ти ме разбираш доста по-добре от всеки различен ".

***

" Съдбата е, че се срещнахме. "

***

" Никога до момента не съм изпитвал такива усеща към някого. "  



***

" Аз ли съм единственият ти другар? Ти си единственият ми другар. "

***

" Нямаме потребност от никой различен. "

***

" Ти си толкоз блага, красива, интелигентна, изобретателна, съвършена. "  

***

" Ще бъдем дружно вечно. "   

 

Какво се случва по-късно - на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР