Възможна посока за по-нататъшното развитие на безжичните слушалки AirPods Pro

...
Възможна посока за по-нататъшното развитие на безжичните слушалки AirPods Pro
Коментари Харесай

Apple AirPods ще се научат да измерват телесната температура и да се презареждат чрез USB-C

Възможна посока за по-нататъшното развиване на безжичните слушалки AirPods Pro като част от постоянните вести по отношение на проектите на Apple беше разкрита от Bloomberg. Според източника, този аксесоар в обозримо бъдеще ще се научи да мери телесната температура на потребителя и да запълва заряда си посредством фирмената кутия от USB-C-порта, като смарт телефоните от новото семейство.

Според Марк Гърман, на софтуерно равнище Apple опитва с функционалности на безжичните слушалки, които ще бъдат потребни за потребителите с повреден слух. На първо място, устройството ще може да диагностицира тези проблеми благодарение на особено приложение, което генерира контролни сигнали на избрани честоти. Второ, би трябвало да се създаде опцията за потребление на AirPods като тип опция на слуховия уред.

Бъдещите модели AirPods може да получат специфичен датчик, който ще мери телесната температура на потребителя през ухото. Смята се, че този способ ще даде по-точни резултати от измерването на температурата през китката, което се дава от избрани модели смарт-часовници на Apple. В идващото потомство AirPods, по образеца на iPhone 15, ще се появи USB-C конектор във фирмената кутия, през който тя ще се презарежда. Като част от унификацията и прехода към инфраструктурата, изисквана от европейското законодателство, това е изцяло разумна и предстояща стъпка.

Авторът на изходната обява също не изключва AirPods от второ потомство да останат на пазара, откакто цената им беше понижена от $129 на $99. Този вид устройства са с положително търсене, конкуренцията е доста висока и намаляването на цената би разрешило на Apple да ускори позициите си на пазара. Операционната система iOS 17 също би трябвало да донесе усъвършенствания в ръководството на безжичните слушалки на Apple. Ще бъде допустимо да заглушите микрофона по време на телефонен диалог и ще бъде по-лесно да превключвате сред външните устройства, сдвоени с AirPods.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР