Въз основа на определени характеристики астролозите често фиксират определен архетип

...
Въз основа на определени характеристики астролозите често фиксират определен архетип
Коментари Харесай

Ето жените от коя зодия са най-добрите съпруги

Въз основа на избрани характерности астролозите постоянно фиксират избран архетип на някоя зодия като най-хубав в някаква категория.

По тези критерии архетипът на една зодия изрично заема първото място в класацията за най-хубава брачна половинка.

Жените, чийто безоблачен знак или доминантен знак попадат в това зодиакално съзвездие, са чаровни, харизматични, общителни, обективни и добродушни.

И това са Везните!

Според доста астролози тази зодия заслужава купата на най-хубавия сватбен сътрудник.

Що се отнася до отношението към колегата, Везните са извънредно отдадени на своята половинка. Те не харесват игричките, ценят искреността и обожават романтиката.

За Везните е значимо сътрудникът им да се вслушва в желанията и потребностите им. Те обожават дребните жестове и деянията на внимание и обич.

Цялото внимание, което им отделите, ще ви се върне двойно, в случай че не и повече. Макар и да имат репутацията на нерешителни хора, щом срещнат мъжа, който търсят, те са непреклонни и знаят, че го желаят до себе си вечно.

Везните нямат проблем с обвързването, нямат задръжки, когато става въпрос за индивида, който обичат. Те са оптимално отдадени на колегата и връзката си.

Тъй като Везните имат естествен гений в връзката с хора, близките обичат да са в тяхната компания. Семейните събирания, които представителките на тази зодия провеждат, са тези, които очавате с неспокойствие.

Везните не харесват споровете и избират да вземат решение проблемите бързо и в точния момент. Те не се предават, до момента в който не внесат мир и естетика в отрицателната обстановка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР