Въвежда се организация на движението заради измиване на Софийски околовръстен

...
Въвежда се организация на движението заради измиване на Софийски околовръстен
Коментари Харесай

Въвежда се организация на движението заради измиване на Софийски околовръстен път – Южна дъга

Въвежда се организация на придвижването поради измиване на Софийски околовръстен път – Южна дъга. Това оповестиха от пресцентъра на Столичната община.

От 23:00 часа на 17 август до 5:00 часа на 18 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно и южно пътно платно на Околовръстния път в сектора от бул. „ Александър Малинов “ до бензиностанция „ ЕКО “. Движението ще се прави в локалните пътни платна в същия сектор.

От 23:00 часа на 17 август до 5:00 часа на 19 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно пътно платно на Околовръстния път в сектора от бензиностанция „ ЕКО “ до бул. „ България “. Движението ще се прави в северното локално пътно платно в същия сектор.

От 23:00 часа на 19 август до 5:00 часа на 20 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното южно пътно платно на Околовръстния път в сектора от бул. „ България “ до бензиностанция „ ЕКО “. Движението ще се прави в локалното южно пътно платно в същия сектор.

До 14 август продължи поетапното миене на улици в регион „ Триадица “. За задачата беше основана краткотрайна организация на придвижването. Последователно бяха измити улици на карета и в регионите „ Оборище ", „ Красно село ", „ Средец ", „ Възраждане ", „ Лозенец ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР