Въвежда се организация на движението на пътни превозни средства около

...
Въвежда се организация на движението на пътни превозни средства около
Коментари Харесай

Въвежда се организация на движението около паметника на Левски в София в събота

Въвежда се организация на придвижването на пътни транспортни средства към паметника на Васил Левски в София за събитията по отдаването на респект пред паметта на Апостола във връзка 149 година от гибелта му. Това оповестиха от пресцентъра на Столичната община.

От 08.00 до 20.00 часа на 19.02.2022 година се не разрешават престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на Българска национална телевизия и Национална гвардейска част на пл. „ Гина Кунчева “.

От 10.00 до 19.00 часа ще се стопира придвижването на пътни транспортни средства по бул. „ Васил Левски “ сред ул. „ Оборище “ и бул. „ Кн. Александър Дондуков “, единствено при нужда и по преценка на отдел „ Пътна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи.

От 10.00 до 19.00 часа на 19.02.2022 година се трансформират маршрутите на:

- тролейбусите от линии №№ 1, 2 и 8 ще се движат от Пета градска болница/ж.к. Бъкстон/ж.к. Гоце Делчев по маршрутите до кръстовище бул. Васил Левски–бул. Цар Освободител, надясно по бул. Цар Освободител, надясно по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, надясно по ул. Ген. Гурко, наляво по бул. Васил Левски и по маршрутите.

- тролейбусите от линии №№ 3, 4 и 11 ще се движат от УМБАЛ Св. Анна/ж.к. Дружба 1/2 по маршрутите до кръстовище бул. Цариградско шосе-бул. Цар Освободител-бул. Евлоги и Христо Георгиеви, наляво по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, надясно по ул. Ген. Гурко, надясно по бул. Васил Левски, надясно по бул. Цар Освободител и по маршрутите.

- тролейбусите от линии №№ 1 и 3, минали преди затваряне на сектора към ж.к. Левски Г, ще се движат по маршрут: от бул. Владимир Вазов надясно по ул. Острово, по маршрута на тролейбусни линии №№ 2 и 4, не престават по ул. Васил Петлешков до ул. Ильо челник, наляво по ул. Ильо челник и наляво по бул. Владимир Вазов по маршрута до ж.к. Левски Г, двупосочно;

- тролейбусите от линии №№ 2 и 4, минали преди затваряне на сектора към ж.к. Хаджи Димитър, ще се движат по маршрут: от крайната станция в ж.к. Хаджи Димитър, не престават по ул. Васил Петлешков до ул. Ильо челник, наляво по ул. Ильо челник и наляво по бул. Владимир Вазов по маршрута натролейбусни линии №№ 1 и 3 до ж.к. Левски Г, двупосочно;

- тролейбусите от линии №№ 8 и 11, минали в сектора сред пл. Васил Левски и пл. Сточна гара преди затварянето, изчакват на пл. Сточна гара.

Тролейбусите от линии №№ 1, 2, 3, 4, 8 и 11 ще стопират на всички съществуващи тролейбусни спирки в променените сектори по маршрутите.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР