Въведохме мерки и контролни измервателни уреди по бензиностанциите. Тез мерки

...
Въведохме мерки и контролни измервателни уреди по бензиностанциите. Тез мерки
Коментари Харесай

ГЕРБ:Лукойл подлежеше на системен контрол в правителствата на Борисов


" Въведохме ограничения и контролни измервателни уреди по бензиностанциите. Тез ограничения бяха анулирани от държавното управление " Орешарски ". Пак държавното управление на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, второто, бе това, което вкара измервателни уреди за стягане на контрола. В тази връзка " Лукойл " е била подложена в годините на систематичен надзор, както от страна на Национална агенция за приходите, по този начин и от " Агенция Митници ", а и от други органи като Комисия за защита на конкуренцията, разяснява Десислава Трифонова.

От началото на войната ни мамят с 1 лев на литър гориво. Това разгласи от. 

Той сподели графика, която разкрива разликата сред цената на двата сорта нефт " Брент " и " Урал ". Преди войната разлика сред двата сорта съвсем не е имало, а от началото на войната " Урал " е с 40% по-ниска цена.

" За това приказваме, че ни мамят с цената на горивата. Защото " Лукойл " преработва нефт от сорта " Урал ", а не " Брент ". Затова твърдим, че има разлика в цената, която е повече от 1 лева ", сподели той.

По думите му има негоден механизъм на пазара на горивата, защото " Лукойл " няма конкуренция.

Добрев предложи и два разновидността за решение на казуса.

" Предлагаме страната в лицето на БЕХ да конкурира " Литаско ". Тогава крайната стойност на бензиностанциите ще бъде на 2,50. Не нарушаваме конкуренцията. " Литаско " да си продава за 3,50 лева Държавата може да преработи за 10-20 стотинки в " Лукойл Нефтохим " петрола " Урал ", да го продава за 2,50 лева и отново да е на облага ", сподели още Добрев.

" Другият вид е " Литаско " да си купува " Урал ", да си го преработва и да си го продава на 3,50 лева Какво може да направи страната? Може да постави данък преди преправянето на горивата. Този данък да 1 лева на литър. Прибира го страната и след това на бензиностанциите компенсира по 1 лева за литър от акциза, който ние сме взели от " Литаско ", изясни енергийният специалист.

Според него страната ни използва 3,5 милиарда литра годишно гориво, което прави 3,5 милиарда лева на година. " И при двата механизма 3,5 милиарда лева ще останат при българските консуматори. При първият те въобще няма да ги платят, а при втория ще ги платят, само че незабавно ще им бъдат върнати ", добави Добрев.

Борисов изрече съболезнования на фамилиите и околните на починалите в Бургас служители на реда и цитира изявленията на Дейвид Камерън и Виктор Орбан, които пристигнаха на крайници, с цел да видят границата на България с Турция.

320 млн. лева съм им оставил аз за външната граница. Ако не им стигат, да отидат да желаят в Европейски Съюз, ще им дадат, колкото желаят ", разгласи водачът на и благодари на европейските водачи, които след срещата във Варна Турция пое ангажимент към целия Европейски Съюз да стопира целия миграционен поток. За което пък аз и сътрудниците издействахме милиарди евро.

" Тогава направихме по този начин, че вътрешните ни министри и по-късно пост по пост всеки часовой се знаеха по име. Всяка седмица се спираха или на Малко Търново или в Одрин. И спирахме още на границата миграционната вълна.

" И по тази причина постоянно съм благодарил и на Европейска комисия и на Ердоган. Това го споделям, тъй като има връзка и със " Лукойл ". Странно за какво първата среща на Петков и Василев е била тъкмо с " Лукойл ". 3,5 милиарда лева на година изтичат от джоба на българина ", недоволства Борисов.

 

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР