Във взаимоотношенията физическата близост обикновено идва по-лесно от емоционалната. Разбира

...
Във взаимоотношенията физическата близост обикновено идва по-лесно от емоционалната. Разбира
Коментари Харесай

5 начина да изградите емоционална близост с партньора

Във взаимоотношенията физическата непосредственост нормално идва по-лесно от прочувствената. Разбира се, тя не е извънредно и единствено за сантиментални връзки, само че се появява, когато в една връзка има възприятие за прочувствена сигурност. Това чувство предизвика дълбокото доверие, което е основна съставна част на възприятието, че си обичан.

Но сходно на физическата пристрастеност, прочувствената непосредственост може да отслабне, откакто двойката е дружно от известно време – и това е изцяло обикновено. Но не и безвредно за връзките – прочувствената непосредственост е основата на връзката. За благополучие, има елементарни способи тя да се възвърне и развие.

Работете върху вашия жанр на другарство

Комуникацията нормално спъва доста връзки, изключително поради метода, по който двойката води разногласията си. Неща като рецензия, жлъч и етикетиране са информационни блокери, които водят до отдалеченост сред двамата. Така че, в случай че откриете, че се подхлъзвате към подобен вид връзка, запитайте се за какво. След това измислете по-добър метод да представяте мнението си. Ако има някакви недоволства, те би трябвало да бъдат решени, като говорите за това и дружно намерите лек.

Изразявайте признателност и благодарност

Колкото по-дълго сте във връзка, толкоз по-лесно е просто да приемате хубавите неща, които сътрудникът ви прави за вас, за даденост. Но е значимо да показвате благодарност за дребните неща – да вземем за пример когато ви носи кафе заран или извежда кучето на разходка. За да съществува прочувствена непосредственост, е нужно да се показва признателност и благодарност, с цел да се утвърждава още веднъж концепцията за какво сте дружно. Лесно е да кажете „ благодаря “ за огромните неща. Но дребните неща от време на време са най-значими.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР