Във вторник от Демократична България ще внесат предложение за даване

...
Във вторник от Демократична България ще внесат предложение за даване
Коментари Харесай

ДБ внася в парламента предложение за военна помощ за Украйна


Във вторник от " Демократична България " ще внесат предложение за предоставяне на военна помощ на Украйна . Това съобщи по Владислав Панев, народен представител от Демократична България.

„ Законодателният развой би трябвало да стартира да тече. Ние сме внесли към 20 законопроекта, все значими, следва гласуването на бюджета ”, посочи Панев. Той не вижда в гласуването за ръководител на Народно събрание оформило се болшинство. „ Дори да има някаква светеща лампичка, не мисля, че това е извънредно решение ”, сподели Панев.

Той разяснява, че концепцията за ротационно председателство на Народно събрание е била по-добра от актуалното състояние.

„ Бяхме подготвени да издигнем претендент, в случай че бяхме видели, че може да се събере болшинство към такава кандидатура ”, сподели Панев. „ Очаквахме да се откри решение. И то не политическо. По някакъв аршин, който няма да донесе в допълнение напрежение ”, сподели Панев.

Относно отхвърли на Демократична България да взе участие в договарянията с контактната група на Росен Плевнелиев и Соломон Паси , депутатът съобщи, че в партията не считат, че сходни диалози биха довели до положителни резултати и решения .

От Демократична България най-вероятно ще гласоподават срещу кабинет с мандата на ГЕРБ . „ Искаме да забележим въпреки всичко какъв кабинет биха могли да предложат. Но ми е доста невероятна хипотезата, че бихме могли да подкрепим подобен кабинет ”, сподели Панев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР