Във втори епизод на Ергенът“ зрителите видяха втората дванадесеторка участнички,

...
Във втори епизод на Ергенът“ зрителите видяха втората дванадесеторка участнички,
Коментари Харесай

„Ше те за’апа“! Разюздана психоложка, работеща с деца, потресе зрителите на „Ергенът“ (видео)

Във втори епизод на „ Ергенът “ феновете видяха втората дванадесеторка участнички, които влязоха в сантименталното риалити. Във втората партида наперени моми продуцентите бяха подготвили в действителност ярки облици, някои от които безусловно потресоха феновете.

Хитът на вечерта стана Христиана от Кюстендил, която побърка всички с разюзданото си и нападателно държание, а за похлупак на всичко се оказа, че неконтролируемата русокоса хала работи като детски психолог в училище… 

Кюстендилката реши да блесне още с първата си поява, като подари на ергена Алек… кюстендилска слива.

30-годишната психоложка показва голямо самочувствие още във визитката си, като се дефинира за „ кралица “ и сподели, че в никакъв случай няма да се реалокира в София, тъй като „ По-добре кралица на село, в сравнение с пазач в града “.

Нахаканата Христиана съобщи, че любовта е хубаво нещо, само че не може да яде единствено фасул и леща, по тази причина чака мъжът да бъде материално обезпечен. Не пропусна да се похвали, че някогашните мъже в живота й са я глезили с дарове като кола и къща…

Присъединявайки се към останалите участнички, щурата кюстендилка бързо се трансформира в основно настоящо лице на коктейла, като не пропусна да влезе в спор с другите дами.

„ След малко ви подкарвам, да знаете! Нещо ми е доста скучно “, разгласи с гръмкия си глас учебния психолог. 

Един от обектите й на офанзива бе танцьорката Теа, която влезе с корона и се самообяви за „ кралица на имението “.

„ Теа, нищо персонално, но по-късно ше те за’апа, да знаеш “, разгласи желанията си кюстендилката.

„ Не желая да влизам в разговор с теб, тъй като не си ми на равнището “, отвърна й Теа, което очевидно изненада наперената Христиана.

„ Аз съм кюстендилската Мадона, пък ти дано си си с короната! “, не остана длъжна тя. 

През цялата вечер Христиана не спря да ръси лафове и да бъде в центъра на събитията.

„ Прилича на мишка, по тази причина й крещя цър-пър! “ и „ Изобщо не ми беше до розата – умреха ми краченцата. Мале, по какъв начин ме болат краката! Леле, божке колкото да стъпвам. “, бяха част от паметните й бисери.

Стигна се до такава степен, че от продукцията се принудиха да обуздаят дивата кюстендилка и да я изпратят малко да си почине и да „ изпие едно кафе “.

Със сигурност ще гледаме устата психоложка и отсега нататък в предаването, тъй като типажи като нея са същинска находка за продуцентите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР