Във втората номинационна битка тази вечер Приключенците отново грабнаха победата

...
Във втората номинационна битка тази вечер Приключенците отново грабнаха победата
Коментари Харесай

Бойците поставиха непостижим рекорд в „Игри на волята: България“

Във втората номинационна борба довечера Приключенците още веднъж сграбчиха успеха и съумяха да запазят племето си цяло до идната седмицата. Физическата мощ не доближи на Бойците, с цел да завоюват играта и се озоваха на съвет за рекордния седми следващ път. Недостижимият връх не бе единствен – Ралица уточни статистиката, която гласи, че племето е било общо на 12, надалеч преди сезонът да е завършил.
 Игри на волята България NOVA

 Игри на волята България NOVA
На следващата колекция край огъня Бойците по традиция избраха да изпратят жена против Милена на утрешната елиминационна борба. Това още веднъж бе Кремена, която бе номинирана от съвсем цялото племе, поради неточности в поредност от борби. В обект на полемика се трансформира тактиката на Елизабет да вземе Милена в Бойците, което всички считат за неточност.
 Игри на волята България NOVA
От своя страна Елизабет отхвърли да показа аргументите пред съотборниците си и даже призна грешката, само че за феновете на NOVA скритите й планове не останаха загадка. Феновете на предаването чуха целия проект на нежното момиче, както във връзка с племето, по този начин и на обособените участниците.
 Игри на волята България NOVA
Какво ще се случи на следващия женски елиминационен конфликт? Кои съдружници ще изберат двете дами да се борят за тяхното преимущество? Милена или Кремена ще продължи напред към огромната премия? Коя от двете ще си отиде от Арената вечно? - научете в новия епизод на „ Игри на волята: България “ довечера в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  страницата и профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР