Във всяка една област ние почувствахме провалите на кабинета Петков. Усещаме

...
Във всяка една област ние почувствахме провалите на кабинета Петков. Усещаме
Коментари Харесай

ГЕРБ: ПП и ДБ знаят, че ще бъдат разгромени от избирателите

" Във всяка една област ние почувствахме неуспехите на кабинета Петков. Усещаме неуспехите в инфлацията, цените по магазините, семействата, интернационалния имидж на страната ни. Хората по разноските си го усетиха. Това, че Демократична България избраха да бъдат някакъв “апендикс ” си е техен избор. Самата коалиция е функционалност, че те не могат сами. Те знаят, че ще бъдат разгромени от българските гласоподаватели. " Това съобщи Георг Георгиев в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

" Това, което ние направихме, когато получихме първия мандат, беше да се провежда същински кръг от договаряния. Не мога да си показва, че съществува коалиция, която да се разграничава на мнение бюджет. "

Георгиев съобщи, че хората са наблюдавали лицемерие във връзка с цялото ръководство на кабинета на.

" Те желаят да основат безпорядък, тъй като знаят, че не могат да действат при ясно избрани правила. "

По отношение на правосъдната промяна Георгиев добави: " Това да реализираш визията си е едно, а да се бориш самоцелно за власт е друго. Никога не сме си представяли, че една промяна е да замениш Гешев с Рашков. "

Относно локалните избори в Перник Георгиев показа, че няма желание да влиза в конфликт с.

" Няма по какъв начин да вляза в конфликт с човек, който е влезнал в ролята на политик в едни времена, които са доста далечни. Той не се е трансформирал изключително доста като нрав. На него изискуем разсипията по българската граница и ситуацията, в което се намираме, с цел да не можем да влезем в Шенген. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР