Във всеки хранителен магазин може да си закупите всевъзможни готови

...
Във всеки хранителен магазин може да си закупите всевъзможни готови
Коментари Харесай

Ето така се прави перфектната домашна галета

Във всеки хранителен магазин може да си закупите всевъзможни подготвени панировки или артикули, с които сами да си извършите такива. Разбира се, най-вкусна си остава домашната галета и в това спор няма.
Мързелив кекс с малко съставки, който всеки може да си подготви
Необходими артикули: кисело мляко - 1 и 1/2 ч.ч. брашно - 3 ч.ч. захар - аз поставям 1 ч.ч. яйца - 4 бр. сода ванилия червени боро...
Прочети повече
Всъщност това е и повода през днешния ден да ви споделим една извънредно бърза рецепта за изработката на домашна галета. Не единствено, че ще знаете какво влиза в състава й, само че и ще изпитате в допълнение наслаждение, до момента в който похапвате храната, тъй като ще знаете, че сами сте я сготвили от А до Я. Време е да вземете лист и химикал, да прочетете деликатно рецептата и по-късно да си я запишете.
Как се прави съвършената домашна галета?
За изработката на домашната панировка ще са ви нужни 2-3 филии самун или по-голямо количество, които са най-малко на няколко дни. Хлябът се реже на лентички, които по-късно се сушат в микровълнова фурна. Задължително включете режим грил, а времето за сушене би трябвало да е към 10 минути или малко по-малко.

Когато лентичките самун се изсушат, се начупват на части и по-късно се смилат в кухненски робот.

Тази примес се употребява за паниране на месо, зеленчуци, риба, кашкавал, сирене и всичко останало, което обичате да похапвате с хрупкава коричка.
С тази фалшификация кюфтета на скара постоянно ще са доста вкусни
Необходими артикули: кайма - 1 кг (смес телешка и свинска) лук - 6 бр. чесън - 5 скилидки чубрица черен пипер кимион сол люти ч...
Прочети повече
Може да си приготвите галетата от всевъзможен тип самун, няма никакво значение. Единственото, което ще се промени, е цветът й. Ако употребявате ръжен или пълнозърнест самун, тя ще е доста по-тъмна на цвят.

Следващия път, вместо да си купувате подготвени панировки в огромни пакети, направете си сами галетата. Така освен ще имате прясна панировка, само че и ще спасите остатъчния самун, който по този начин или другояче няма да консумирате.

Лесно е и за броени минути си набавяте прясна галета, която може да овкусите по ваш избор!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР