Във всеки дом има найлоново стреч фолио, което се използва

...
Във всеки дом има найлоново стреч фолио, което се използва
Коментари Харесай

Използвали сме стреч фолиото грешно, ето как е правилно

Във всеки дом има найлоново стреч фолио, което се употребява за свежо предпазване на артикули. То обаче има доста повече приложения, в сравнение с допускате.

1. За попречване на изсъхването на мечето за боядисване
Вероятно на всички правещи сами ремонт у дома им се е случвало да боядисват стените и да се наложи да продължат на идващия ден. Мечето за боядисване се изпира и се оставя да изсъхне, само че по-късно то става твърдо и жестоко. Трябва да се намокри, с цел да стане годно за приложимост.
Вместо да си създавате главоболия, по-добре го опаковайте със стреч фолио. То ще резервира мечето влажно и годно за прилагане на идващия ден.
2. Срещу течение от прозорците
Често дограмата в дома не е добре предпазена от течение. Затова стартирате да се чудите с какво да я уплътните. Не се чудете, а използвайте стреч фолио. Запълнете с него местата, от които духа. То е гъвкаво и елементарно залепва, тъй че няма да ви е мъчно.

3. Вместо коркова запушалка за вино
Не всички типове тапи за вино могат да се втъкнат назад в бутилката, в случай че тя не е изпита до дъно. Затова не се мъчете, а напряко облепете гърлото на бутилката със стреч фолио. То ще резервира течността в нея колкото е належащо.

4. За премахване на лепило
Остатъци от лепило и залепени стикери са сложни за унищожаване. Затова намокрете щедро сектора, в случай че би трябвало сложете върху него тампон, пропит с вода или разтворител и по-късно облепете всичко със стреч фолио. То ще помогне за по-продължителното овлажняване на остатъците от лепило и надлежно по-лесното им унищожаване.
5. За предпазване на питиета по време на път
Сипали сте си кафе за из път, само че нямате подобаващ похлупак, с който да го предпазите от разливане? Решете си казуса със стреч фолио!
6. Запазете рафтовете на хладилника чисти
Облепете компактно всички лавици на хладилника със стреч фолио. Така ще ги предпазите от изцапване с хранителни останки. Ще ви е по-лесно просто да промените фолиото, в сравнение с да бършете при всяко цапане.


Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР