Във всеки човек кипи определена енергия, да не кажем даже

...
Във всеки човек кипи определена енергия, да не кажем даже
Коментари Харесай

10 неща, които показват, че има нещо нередно в дома ви

Във всеки човек кипи избрана сила, да не кажем дори цялостен „ букет “ от сили. Нашият дом обаче има и специфична сила. И тя е извънредно значима за нас.
Всички бихме желали нашата „ цитадела “ да стане допустимо най-удобна и прочувствено топла. Инвестираме доста пари в поправки с европейско качество, най-новите софтуерни достижения, наемаме интериорни дизайнери. Но от време на време, откакто сме се открили в къща, преди малко обзаведена съгласно най-новата цветова скица и оформление, изпитваме някакъв тип дискомфорт. Причината за това е негативната сила, която е превзела дома.
Как да разберете, че в дома ви царува неприятна сила?
• Донесените от магазина саксии с цветя лишават доста време да се аклиматизират, някои умират. Букетите не траят дълго, бързо се ронят и изсъхват.
•Често дълго време търсите някакви дребни неща, някои към момента липсват.
 Тези движимости са енергийни вампири и притеглят безпаричието Тези движимости са енергийни вампири и притеглят безпаричието
Хората постоянно са вярвали, че всеки предмет носи избрана сила и трансформира аурата в дома ни. По същия метод се счита, че други движимости н...
• Електрическите крушки непрекъснато са включени или даже експлодират, техниката се скапва.
• Чашите и чиниите падат от ръцете ви без причина и незабавно се разпръскват на дребни късчета. Може би някъде се е напукало или даже се е счупило огледало.
• Не спите добре, вкъщи не можете да се отпуснете или да си починете. През почивните дни мечтаете да излезете някъде надалеч, а през делничните дни оставате до късно на работа, единствено и единствено да не се прибирате вкъщи.
• Непрекъснато се притеснявате или от неразбираеми шумове, или от неприятни миризми, които просто няма от кое място да дойдат.
• Децата са заболели, домашните любимци също.
 6 предмета в спалнята ви, които носят неприятен шанс 6 предмета в спалнята ви, които носят неприятен шанс
Спалнята е едно от най-важните пространства в дома, в което човек не трябва да има нищо друго, с изключение на положителна сила и успокоение. Пом...
• Скандалите са доста чести и даже без тях атмосферата е непрекъснато напрегната.
• Къщата като че ли се скапва: или плочките в банята ще се напукат, по-късно тапетът в ъгъла ще се отлепи или стената ще се омазни.
• Вече сте не запомнили по кое време сте канили посетители в къщи.
• Хлебарки, мухи, мравки се появяват в жилището.
Можете също по този начин да ревизирате къщата по църковен метод: преминете през всички стаи с запалена църковна свещ. Не пропускайте и най-незначителните пространства - изба, складово помещение, баня. Някъде пламъкът става неравномерен, пуши, пращи? „ Поздравления “: тук злата и от време на време разрушителна мощ пречи на аурата на жилището.
 3-те зодии с неприятна сила в живота си 3-те зодии с неприятна сила в живота си
Това са зодиите, които имат потребност да пречистят живота си от неприятната сила, която имат към себе си. Трябва да знаят, че е добре да ос...
И най-после, вашият домакински любим ще ви подскаже за отрицателното. Ако не желае да яде, изнервя се без причина, спи единствено покрай изхода, бяга - въпросът несъмнено е чудноват.
Откъде идва това зло?
Има доста източници. Повреда, скупчване на отпадък, отровен аспект от прозореца, минали сложни наематели, както и местоположението на къщата могат да " скапват " един дом. Един от членовете на вашето семейство също може да е отговорен - или който живее непрекъснато с вас, или който постоянно се отбива на посещаване. И несъмнено, гибелта или мъчителното заболяване не могат да не оставят диря в кармата на къщата.
Как да почистя дома си?
Добрата вест е, че можете да премахнете всевъзможен негатив. Първо измийте (избършете) всички повърхности с физиологичен разтвор. Солта е мощно оръжие против негативизма. Още по-добре, шепите сол, разпръснати по всички ъгли, са се потвърдили - точно в ъглите се натрупва всичко неприятно в ментален проект.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР