Във все по-дигиталния свят търсим множество начини да общуваме с

...
Във все по-дигиталния свят търсим множество начини да общуваме с
Коментари Харесай

Fibank пуска финансово-образователна платформа за общуване между деца и родители

Във все по-дигиталния свят търсим голям брой способи да поддържаме връзка с децата си на техния език, даже когато засягаме значими тематики, като тази за финансите да вземем за пример. Необходимостта да имаме разполагаем забавни, занимателни, само че и прагматични решения постоянно ще е на дневен ред.

Ето за какво от Fibank оферират на деца и родители метод, с който децата по елементарен и занимателен метод, ще бъдат поощрявани да извършват разнообразни задания, за които ще получават " финансов " бонус.

Платформата Нинджиро (Ninjiro) е основана с финансово-образователна цел. Услугата е налична за всеки на територията на цялата страна, без значение от марката на банковата му карта или банката, която я е издала.

Как работи платформата?

Ninjiro безусловно значи " разпореждам ". Комуникацията е направена игрово. Може да се дават разнообразни задания на децата, а в случай че те ги изпълнят както би трябвало, след преценка на родителя, натрупат точки. В случай, че задачата не е изпълнена приемливо, може и да се лишават точки.

С насъбрания цифров баланс от точки детето взема решение какво да прави - би могло да закупи ваучер за разнообразни артикули, само че единствено след утвърждение на родител. Освен за материални неща, точките могат да се употребяват и за подаяние на разнообразни благотворителни дела, като осиновяване на кошер или засаждане на дърво.

Един родител може да разпорежда задания на платформата на едно, две или повече деца, а те могат да бъдат от всякакво естество - помощ в семейството, разходка на домакински любим да вземем за пример и други. Задачата може да бъде сложена просто с изпращане на фотография.

Напоследък от ден на ден се приказва за това по какъв начин да поддържаме връзка с децата на тематика " пари ". Според редица специалисти е значимо това да се прави от ранна детска възраст, макар, че тематиката не е залегнала в просветителната система.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР