Популярният инвеститор и запален поддръжник на най-горямата криптовалута в света

...
Популярният инвеститор и запален поддръжник на най-горямата криптовалута в света
Коментари Харесай

$1 милиард в Биткойн? Инвеститорът, който разтърси финансовия свят

Популярният вложител и разпален покровител на най-горямата криптовалута в света Биткойн - Тим Дрейпър, притегли международно внимание с разкритията за забележителната си инвестиция в токена, оповестяват международните крипто уеб сайтове. Бизнесменът показа, че е вложил 300 BTC в стартъп, като си е обезпечил дял от 4% във въпросната загадка компания.

По този метод за интервал от 10 години тази инвестиция му е донесла 15 биткойна. Това се равнява на 15-кратна възвръщаемост на инвестицията му, измерена в щатски долари.
 Пореден опит да бъде оголен
Пореден опит да бъде оголен " бащата на Биткойн " - ето какъв е резултатът

Кой в действителност е Сатоши Накамото?

Разкритието на вложителя в допълнение ускорява причините в интерес на Биткойн като добър и сигурен хедж против инфлацията, разясняват крипто специалисти. Впрочем, милиардерът планува бъдеще, в което Биткойн ще се трансформира в преобладаваща валута в международен мащаб.

Оптимизмът на Дрейпър доближава до там, че съгласно неговите ценови прогнози, криптовалутата може да доближи цена от $250 000 и то още до до 2025-а година.

Инвеститорът предвиждайки бъдеще, в което Биткойн няма да единствено е средство за предпазване на стойност, а ще се превърне в една универсално призната валута. Предстои да забележим дали прогнозата му ще се сбъдне.
 31 милиона европейци влагат в крипто - страните от Източна Европа оглавяват класацията
31 милиона европейци влагат в крипто - страните от Източна Европа оглавяват класацията

Украйна се оказва лидер
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР