Във времена, в които едни вярват, а други не, в

...
Във времена, в които едни вярват, а други не, в
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Не е време за разделение, време е да си помогнем заедно


Във времена, в които едни имат вяра, а други не, в които едни поставят маски, а други не, когато някои желаят да задържат децата си у дома, а други наложително да ги пратят на учебно заведение, когато едни желаят да защитят, а други да не се нарушава свободата им, когато сме толкоз разединени, толкоз далечни, толкоз враждебни, толкоз неразбиращи, толкоз уплашени, толкоз несъгласни, толкоз мразещи…

Там, като че ли в различен свят, има едни герои в бели престилки, които не спят, които съвсем не ядат, които са на крайник всеки ден, всеки час и минута, които нямат време да прегърнат децата си, които не могат да целунат женитеси, на които просто не е останал живот друг от скалпели, кръв, игли и плазма, дефибрилатори икислородни концентратори.

Те са там,за да можем всички ние, които или имаме вяра, или не - да сме добре, да сме здрави, да ни има! За да можем ние да прегърнем децата си, да кажем “обичам те” на обичан човек!

Не е време за разделяне, опълчване на хората.

Време е да си помогнем и дружно да спечелим борбата!

Това написа здравният министър проф. Костадин Ангелов във Facebook минути преди да стартира изключителната конференция в Министерски съвет, обвързвана с препоръчаните от него строги ограничения и затваряне.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР