Във времена, когато светът е парализиран от коронавируса, а социалната

...
Във времена, когато светът е парализиран от коронавируса, а социалната
Коментари Харесай

Твоето тяло казва: Обичай се, Чудото кожа, Храната като лек и три книги за уикенда

Във времена, когато светът е неподвижен от ковид, а обществената изолираност - надълбоко целесъобразна, има и добра вест.

Докато сме у дома, може да обърнем повече време на обичаните си филми и книги. Предложенията ни за три книги за този уикенд са на здравна тема.

" Твоето тяло споделя: Обичай се! "

Ако някой до момента не е попадал на книгата на Лиз Бурбо, няма по-подходящ миг. Това е ново издание на наръчника, продал над половин милион екземпляра, в който авторката изяснява метафизичното значение на над 500 заболявания.

Лиз Бурбо е уверена, че всеки здравословен проблем е външна демонстрация на психически или прочувствен подобен. За всяко заболяване в книгата тя предлага съответни стъпки за работа с подсъзнателните ни потребности, вярванията и страховете, които са довели до него.

Изд. Enthusiast, 22 лева

" Чудото кожа "

Немският кожен лекар и практикуващ доктор доктор Яел Адлер е създател на книгата, отдадена на най-големият орган в човешкото тяло. По професионален, само че и доста занимателен метод тя ни споделя за устройството, функционалностите и комплицираните задания, които кожата извършва.

Адлер споделя най-честите кожни проблеми, дава и отговори на въпроси от сорта: оказва помощ ли ни скъпата козметика, какъв брой нездравословни са татуировките и солариумите, кой е най-хубавият метод да почистваме кожата и за какво храната е по-важна от кремовете.

Изд. Colibri, 18 лева

" Храната като лек "

Още една книга от доктор - доктор Уилям Ли, която на наличен език и с съответни обстоятелства демонстрира по какъв начин посредством храна можем да се отървем от редица заболявания.

Без да е поучителен, Ли разкрива леснодостъпни храни, които са мощен лек. Той предлага и специфичен способ, който да задейства петте естествени системи за отбрана на здравето - ангиогенеза, регенерация, микробиом, отбрана на ДНК и имунитет. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР