Във време, в което изкуството ни е по-необходимо отвсякога, от

...
Във време, в което изкуството ни е по-необходимо отвсякога, от
Коментари Харесай

Театралната работилница Сфумато прави видеоархива си в интернет със свободен достъп

Във време, в което изкуството ни е по-необходимо отвсякога, от театрална работилница " " вършат самобитен жест, с който да ни дават здравословна доза културно прекарване. Работилницата прави видеоархива си в интернет със свободен достъп за всеки, който има интерес. По този метод се трансформира в първият български спектакъл с обществен видеоархив в онлайн пространството.

С помощта на платформата " Виртуална работилница Сфумато " феновете могат да се насладят на работния развой по основаването на една режисура. Ще имаме опция да забележим обичани български артисти както на сцената, по този начин и във вълнуващия репетиционен развой.



И въпреки работата по основаването на тази иновация да не е по никакъв начин лесна, тя дава обещание да зарадва феновете на театъра. С днешна дата театърът разполага със свое място в интернет пространството, а защитаваните дълго материали заживяват нов живот. Платформата има опция за лъчение онлайн и е още една причина да се снимат нови видеоматериали, които да я обновяват непрестанно. Още едно доказателство, че изкуството се извисява над противоепидемичните ограничения, на инат на Covid-19 и изгрява с цялостна мощ във виртуалното пространство. Така прави всичко допустимо да бъде близо до публиката си и да не загуби значимия контакт с нея. Представления, ателиета, филми, репетиции, полемики и изявленията от богатия списък през годините може да гледате.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР