Във време на предизвикателства, в които светът се стреми с

...
Във време на предизвикателства, в които светът се стреми с
Коментари Харесай

Да се върнем към мира в ритъма на суинга

Във време на провокации, в които светът се стреми с всички сили да възвърне предходното си равновесие, певицата Вера Шандел и Ангел Заберски Трио приканват:„ Да се върнем към мира, този в нас и този към нас! “

На 07.04.2022 , четвъртък Вера Шандел и Ангел Заберски, дружно с Борис Таслев (контрабас) и Димитър Семов (барабани) ще изпълнят композиции, с които се е повдигал духа през Втората международна война и са останали знак на свободата и мира.

Вера Шандел споделя: „ Преди години, когато изпълнявахме тези песни, беше задоволително да се каже единствено песни от „ следвоенно време “ и всички разбирахме - след Втората международна война... Сега това към този момент има потребност от разяснение. “

Музикантите ни канят да се съберем и дружно да честваме мира, с цел да му отворим път, с цел да прокараме силата му, с цел да бъде! Всички украинци са добре пристигнали и входът за тях е свободен!

Танцьорите от Линди Хоп България ще подадат ритъма, остава единствено да ги следваме на дансинга на София Лайв Клуб, всеки със своите стъпки и чувство!

Вратите отварят в 20 часа, а началото е в 21. Билети в мрежата на Eventim -.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР