Във време на Covid-19 изкуството смело ни подава ръка, за

...
Във време на Covid-19 изкуството смело ни подава ръка, за
Коментари Харесай

Първата потапяща изложба в Мексико в чест на Фрида Кало

Във време на Covid-19 изкуството самоуверено ни подава ръка, с цел да уравновеси везната на вселенската правдивост. От Клод Моне до Винсент Ван Гог, потапящите изложения сътвориха нов метод хората да опознаят богатото завещание на великите художници и да го съпреживеят по несравним метод.

Frontón в Мексико Сити показва още една такава галерия, която сигурно ще се помни още дълго – тази, отдадена на емблематичната.

 
               

Това е първата потапяща галерия, показвана в миналото в Мексико. Продължителността на прекарването и потапянето в изкуството е към 45 минути, а шоуто включва голям брой огромни прожекции на творчеството на Фрида, анимации, фотоси и образни похвати по подовете и таваните. Невероятните визуализации са съпроводени от музика, основана от дами музикантки от Оахака, които са композирали части, въодушевени от творбите на Кало.

Посетителите ще научат за другите аспекти от живота на художничката, до момента в който обикалят другите пространства на изложбата. Едно от тях да вземем за пример изследва нейния вътрешен, креативен дух; друго улавя нейната енергична и закачлива страна.

Освен това, определени записи от дневника на Фрида ще бъдат прочетени на глас, с цел да се добави персонален детайл към шоуто. Изложбата включва игри, фотографски архиви и пет интерактивни модула, които реагират на всяко придвижване на посетителите. А ние сме сигурни, че визитата си заслужава и по тази причина ви предлагаме да си извършите виртуална разходка в галерията ни, без да се постанова да ставате от дивана!



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР