Във връзка със Световния ден за борба с псориазиса –

...
Във връзка със Световния ден за борба с псориазиса –
Коментари Харесай

Дерматолози от ВМА преглеждат безплатно за псориазис

Във връзка със Световния ден за битка с псориазиса – 29 октомври, медицински експерти от Военномедицинска академия провеждат безвъзмездни профилактични прегледи.

Лекарите ще преглеждат гратис пациенти на 30 и 31.10.2017 година, от 9-13.00 часа в кабинет 218, намиращ се на етаж втори в поликлиниката на ВМА.
За задачата е належащо авансово записване на тел.: 02/ 92 26 181 – от 9-18.00 часа, и 02/ 92 25 002 – от 9-14.00 часа.

В рамките на акцията пациентитеще имат опция да се срещнат с всички модерни способи за лекуване на болестта, прилагани в клиниката, която е народен център за битка с псориазиса.

Причините за появяването на болестта са разнообразни, като основополагащ е методът на живот. Най-често псориазисът се развива в резултат на прочувствен стрес, само че от време на време – и след използването на някои лекарства.

Дерматолозите акцентират, че болестта протича самостоятелно, нормално има епизоди на обостряне. Трябва да се знае, че с изключение на кожата, псориазисът може да засегне ставите и вътрешните органи. Затова и рекомендацията им е да не се прибягва да самолечение, а да се потърси профилирана здравна помощ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР