Във връзка с , свързан с изграждането на междусистемна газова

...
Във връзка с , свързан с изграждането на междусистемна газова
Коментари Харесай

“Ай Си Джи Би” ще окаже пълно съдействие при проверката на интерконектора Гърция - България



Във връзка с, обвързван с построяването на междусистемна газова връзка сред Гърция и България, от плановата компания “Ай Си Джи Би ” АД декларират, че ще окажат цялостно подпомагане на съответните страни органи по отношение на провеждането на инспекцията.

Дейността на плановата компания по ръководство на плана се реализира в синхрон с българското и европейското законодателство и дава отговор на най-високите стандарти, показват от “Ай Си Джи Би ”.

Проектът за създаване на междусистемна връзка с Гърция се финансира отчасти със средства от европейски структури и фондове, както и със заем от Европейската инвестиционна  банка, което постанова спомагателен механизъм на надзор. Това подсигурява, че всички действия и процедури по реализацията на плана се извършват според всички законови наставления.

От компанията дефинират като спекулации изказванията за осъществени нарушавания, които съгласно тях, целят само да уязвят репутацията на плана и да доведат до неговото блокиране.
“Ай Си Джи Би ”  си резервира правото да предприеме дейности по правосъден път при отправяне на внушения или изказвания, несъответстващи на истината, оповестяват още от компанията

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР