Във връзка с публикуваното съобщение в пресцентъра на Министерството на

...
Във връзка с публикуваното съобщение в пресцентъра на Министерството на
Коментари Харесай

ВОЙНАТА СЕ РАЗГАРЯ: Управата на Тотото отвърна на спортния министър Радостин Василев за уволнения и натиск

Във връзка с оповестеното известие в пресцентъра на Министерството на младежта и спорта осведомяваме, че нито един член на Управителния съвет или управителния състав на Български състезателен тотализатор, не е оказвал напън, закани за репресии и уволняване, и не е претендирал по никакъв метод от чиновниците на Директива за птиците БСТ, да подписват " избрани " заявления с неразбираемо наличие. Това обявиха от Българския състезателен тотализатор.

Посоченото в известието прекратяване на трудовите правни отношения против обезщетение е на съображение член 331 от Кодекса на труда. Прекратяването им, базирайки се на това съображение, е напълно законосъобразно волеизявление и на двете страни и с изплащането на контрактувани компенсации не се нанасят имуществени вреди на Директива за птиците БСТ и ММС. Законодателят е планувал опцията трудовото правно отношение да бъде прекъснато точно по този метод - против погашение на обезщетение. Никъде в трудовото законодателство не съществува възбрана към работодателя да се възползва от правото си за преустановяване трудовите правни отношения на свои чиновници на гореспоменатото съображение.
свързани новини119459на 18.01.2022
Предприятието не се устоя от държавния бюджет на Република България, а напълно от комерсиална активност и затова оперативните му разноски не се въздействат от бюджетирани за него средства. Начислените компенсации са напълно от перо самоиздръжка на Директива за птиците " Български състезателен тотализатор ", като по никакъв метод не понижават изплащанитеотчисления към ММС и не оказват въздействие върху бюджета за развиване на българския спорт и просвета.

Директива за птиците БСТ съумява да понижи темпа на растеж на разноските за личен състав, който е 9% за 2021 година и 2020 година надлежно, само че сравнен с растежа на приходите, който е 18% и 45% се вижда, че приходите нарастват по-бързо от разноските. От приложената таблица е очевидно, че с годините разхода за личен състав става по-малък % от приходите на Демократична България БСТ.

Благодарение на актуалното управление на Български състезателен тотализатор успяхме да спрем отрицателните финансови резултати, усъвършенстваме доста разноските, и за къс период повишихме приходите от продажби на хазартна активност. Успехите, пристигнали вследствие положителната екипна работа, доведоха надлежно до увеличение на паричните отчисления за спорта, културата и Национална организация по приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР