Във връзка с публикуваната на 03.12.2020 г. статия със заглавие

...
Във връзка с публикуваната на 03.12.2020 г. статия със заглавие
Коментари Харесай

Право на отговор: Промоциите в Кауфланд са различни в цялата страна

Във връзка с оповестената на 03.12.2020 година публикация със заглавие „ Читатели беснеят: "Кауфланд " във Враца продължава да лъже клиентите си /доказателства/” в интернет уеб страницата bulnews.bg Kaufland България би желала да направи следното конкретизиране:
Kaufland България разполага с 60 магазина в 34 града в цялата страна, в някои от които асортиментът доближава до 20 000 продукта. В разследване на това асортиментът на комерсиалната верига варира в другите градове, а част от промоциите в седмичните ни брошури не са идентични за територията на цялата страна. Припомняме, че всички настоящи промоции по градове и региони са отразени в хартиените брошури, които могат да бъдат открити в хипермаркетите на веригата.
В хипермаркета ни в гр. Враца сега на промоционална цена може да бъде закупен „ Свински врат без кост “, а в други градове и региони на страната на същата промоция може да бъде закупен продуктът „ Свинско каре без кост “. В приложените към обявата фотоси се вижда, че изданието се базира на електронната листовка в нашия уеб страница, чиято система действа по този начин, че когато клиент не е избрал собственоръчно стремежи от него град, тя автоматизирано му дава информация, основана на относителната географска широчина на клиента.
Ето за какво Kaufland България предлага на всички свои клиенти, които се осведомят от цифровия вид на седмичната ни листовка в корпоративния ни уеб страница, първо да избират съответния град, в който се намират, с цел да получат най-актуалната информация за седмичните ни оферти.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР