Във връзка с предстоящите Коледни празници, Община Гулянци съвместно с

...
Във връзка с предстоящите Коледни празници, Община Гулянци съвместно с
Коментари Харесай

Община Гулянци започна подготовката за коледните празници

Във връзка с идните Коледни празници, Община Гулянци взаимно с МКБППМН, ЦОП, читалището, учебното заведение и детската градина провежда поредност от начинания, с които да сътвори въодушевление и да даде опция за креативна изява на деца и възрастни.



На 7 декември от 16:30 часа сме възнамерявали обичайния празник „ Споделени коледни магии “, отдаден на запалването на светлините на елхата в центъра на град Гулянци. Тази година организираме изложба-конкурс за коледни сладки и изкушения, приготвени с присъединяване на деца - самостоятелно или отборно /с мама, с баба, с преподавател, приятел/. Най-добрите ще бъдат наградени. Жури ще бъде публиката, тъй че належащо изискване е кулинарите да обезпечат опция за опитване (дребни сладки, хапки, изделията да са нарязани и забодени с съчка и др.) За присъединяване в състезанието е належащо искащите да ни осведомят до 06.12.2023 година на тел: 0878711392.

Под огромната елха ще има още: музика и танци, парещ шоколад за всички.

На 21 декември ще се състои огромният Коледен концерт на НЧ „ П. Р. Славейков “ гр. Гулянци, СУ „ Хр. Смирненски “ и ДГ „ Незабравка “.

В деня на събитието ще бъде проведен и Коледен базар.

Станете част от празничните начинания! Да споделим вълшебствата на Коледа!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР