Във връзка с подготовката на военната клетва на курсантите от

...
Във връзка с подготовката на военната клетва на курсантите от
Коментари Харесай

Промени в движението на Шумен

Във връзка с подготовката на военната клетва на курсантите от първи курс на НВУ „ Васил Левски “ и провеждането на тренировки за идното събитие, което ще се състои на 8 октомври пред постройката на общинската администрация в Шумен, се вкарват промени в придвижването на коли.

На 6 и 7 октомври (четвъртък и петък) ще бъде спряно придвижването по бул. „ Славянски “ от ул. „ Карел Шкорпил “ до ул. „ Адам Мицкевич “ от 8.00 до 10.00 и от 17.00 до 19.00 часа.

В деня на клетвата, 8 октомври (събота), в същия сектор на булеварда придвижването на коли ще бъде прекратено от 8.00 до 14.00 часа.

За естественото реализиране на церемонията паркингът пред постройката на общинската администрация би трябвало да бъде освободен от коли в посочените нагоре дати и часове.

На 6 октомври, четвъртък, ще се състои градско празненство, отдадено на 100 години от основаването на квартал „ Тракия “ в Шумен. С цел обезпечаване на сигурността на участниците в деня на честването ще бъде спряно прекосяването на моторни транспортни средства по ул. „ Тракия “, в правата сред ул. „ Родопи “ и ул. „ Странджа “ от 16.30 до 19.00 часа.

Временната организация на придвижването ще бъде обозначена с нужната сигнализация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР