Във връзка с обявеното извънредно положение и с оглед ограничаване

...
Във връзка с обявеното извънредно положение и с оглед ограничаване
Коментари Харесай

От утре ще бъдат затворени всички центрове за обслужване на клиенти на Топлофикация София

Във връзка с оповестеното изключително състояние и с оглед ограничение разпространяването на COVID-19 и обезпечаване безвредни условия за жителите и чиновниците на "Топлофикация София " от на следващия ден за период от един месец, до 13 април ще бъдат затворени всички Центрове за обслужване на клиенти на сдружението, оповестяват от сдружението.

Ще бъде отворен единствено Информационният център в Централно ръководство на "Топлофикация София " ЕАД, който се намира в кв. "Борово ", ул. "Ястребец " 23Б и е с работно време от 08.30 ч. до 17.00 ч. Касата в Централно ръководство е с работно време от 8.30 ч. до 18.00 ч.

На чиновниците, които са в непрекъснат и всекидневен контакт с клиенти са раздадени нужните персонални защитни средства. Помещението на Информационния център ще бъде дезинфекцирано всекидневно по четири пъти, като в това време чиновниците ще сменят и лич-ните си защитни средства.

Дори "Топлофикация " ограничи работа с клиенти поради заплаха от болест

От сдружението приканват потребителите да посещават Информационния център единствено при нужда и да употребяват интензивно цифровите канали за връзка ([email protected]; [email protected]; www.facebook.com/www.toplo.bg;), както и осведомителния телефон 0700 11 111.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР