Във връзка с обилните снеговалежи в Гърция, движението на моторни

...
Във връзка с обилните снеговалежи в Гърция, движението на моторни
Коментари Харесай

Първият сняг в Гърция предизвика транспортен хаос

Във връзка с изобилните снеговалежи в Гърция, придвижването на моторни транспортни средства е затруднено в обособени сектори в окръзите Драма, Родопи, Флорина, Пелас и Арта на област Западна Македония и Тракия, Арголида, Аркадия в област Пелопонес, Етолия и Ахея в област Ахарне, Евия, Фтиотида, Евритания в Централна Гърция, Кардица и Магнисия в област Тесалия.

В региона на столицата обстановката е под надзор като се изключи затворени сектори на ул. „ Пендели “ в посока Неа Макри, оповестиха от Министерство на външните работи на Република България.

Поради неприятни метеорологични условия, все още, са затворени пристанищата в Рафина и Лаврио, а един транспортен съд от пристанище Пирея до Цикладите е анулиран. За някои по-малки пристанища автобусите се реализират след решение на капитана на плавателния съд.

Към момента остават затворени периферни пътища, като главните пътни артерии може да се смятат за обикновено проходими в зимни условия.

Посолството на Република България в Атина осведоми, че все още не са постъпвали сигнали от наши сънародници за зародили проблеми по отношение на пътната конюнктура.

Очакванията на метеоролозите са за ново утежняване на времето по-късно през днешния ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР