Във връзка с изпълнение на общинската политика в областта на

...
Във връзка с изпълнение на общинската политика в областта на
Коментари Харесай

Ученици от Пловдив ще дебатират борбата с наркотичните вещества

Във връзка с осъществяване на общинската политика в региона на наркоманиите за 2018г., Общински съвет по наркотични субстанции /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ - Пловдив, провеждат кръгла маса под надпис " Един живот – един избор! ", която ще се организира на 22.11.2018г. от 14.00ч. в заседателната зала на Община Пловдив.

В полемиката ще вземат присъединяване 10 тима от възпитаници гимназиален курс в гр. Пловдив,  младежи от БЧК – Пловдив и доброволци към общинската конструкция, които ще имат опция да изложат своята гражданска позиция по сложена от Общински съвет по наркотични субстанции (разпределена посредством чоп, без спортен елемент). Всеки тим ще се състои от 2-ма представители, които би трябвало да приготвят своята джука или мултимедийна презентация по поставената тематика. 

Регламентът, по който ще протече кръглата маса за съответния тим е следният:

1. Устна/мултимедийна презентация по тематиката – до 5 минути

2. Време за въпроси от публиката или изложение на своя позиция по презентираната тематика от останалите участници в кръглата маса – 2 минути 

Идеята е кръглата маса да получи необятен публичен отзив по поставените тематики, както и да сплоти младежите в идеята на Общински съвет по наркотични субстанции с Превантивно-информационен център – Пловдив – битката с наркотичните субстанции.

Всеки тим може да предложения свои представители, които да се включат за поддръжка в публиката. След привършване на презентациите, на участниците ще бъдат връчени награди от ръководителя на ОСНВ с ПИЦ – Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР