Във връзка с футболното дерби между отборите на ПФК Локомотив"

...
Във връзка с футболното дерби между отборите на ПФК Локомотив"
Коментари Харесай

Ограничават движението заради дербито, алкохолът се забранява

Във връзка с футболното дерби сред тимовете на ПФК " Локомотив " /Пловдив/ и ПФК " Ботев " /Пловдив/ от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " оповестиха, че е основана краткотрайна организация на придвижването.
В интервала от 12:00 ч. до 18:00 ч. на 04.03.2018 година /неделя/ напълно или поетапно ще се стопира придвижването на пътни транспортни средства с пропускане на рейсовете от всеобщия градски превоз по следните пътни прави:

- ул. " Проф.Цветан Лазаров " - от кръстовището с бул. " Санкт Петербург " до кръстовището с ул. " Поручик Боян Ботев ";
- ул. " Димитър Ризов " - от кръстовище с ул. " Поручик Боян Ботев " до кръстовището с бул. " Освобождение ";
- бул. " Източен " - източното платно сред кръстовищата с ул. " Богомил " и бул. " Санкт Петербург ".

В деня на събитието и до 3 часа след неговото привършване се не разрешава предлагането на алкохолни питиета в спортната зона, предизвестиха от Община Пловдив. Забраната е според чл.15 от Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия/от 30.11.2004 година и посл. изменение от 30.01.2018 г./. Организаторите би трябвало да вземат нужните ограничения за обезпечаване естественото протичане на футболната среща.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР