Във връзка с ескалацията на ситуацията в Близкия изток и

...
Във връзка с ескалацията на ситуацията в Близкия изток и
Коментари Харесай

МВнР предприема мерки за извеждането на сънародниците ни от Ливан

Във връзка с ескалацията на обстановката в Близкия изток и по-конкретно в Ливан министър-председателят Димитър Главчев и министърът на външните работи Иван Кондов са в непрекъсната връзка, оповестяват от външното ни министерство.

По инструкции на премиера в Министерство на външните работи е основана работна група, в която са включени и представители други институции, чиято съществена задача е да координира и предложи най-подходящия вид за извеждането на българските жители и членове на техните фамилии от Ливан. Указанията на премиера са цялостна готовност на страната в интерес запазването на живота и здравето на българските жители.

Посолството на Република България в Бейрут и посредством дирекция " Ситуационен център ", е в непрекъснат контакт с всички български жители и членовете на техните фамилии, които са изразили предпочитание да получат подпомагане за прибирането си в България. Работната група посредством посолствата в Бейрут, Тел Авив и други дипломатически задачи в района ще окажат нужното подпомагане за сигурната евакуация на българските жители.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР