Във връзка с драстичното повишаване цената на електроенергията и изключително

...
Във връзка с драстичното повишаване цената на електроенергията и изключително
Коментари Харесай

И Община Поморие въвежда режим на уличното осветление

Във връзка с фрапантното повишение цената на електрическата енергия и извънредно високите сметки за улично осветяване, които се постанова Община Поморие да заплаща, кметът Иван Алексиев разпореди предприемането на незабавни дейности за ограничение потреблението на електрическа енергия, оповестяват от Общината.

Считано от през днешния ден, 18 януари 2022 година, уличното осветяване в Поморие и всички останали обитаеми места ще свети през един дирек (през една лампа). Възложено е на компанията, поддържаща уличното осветяване, да приведе този режим на деяние до края на седмицата, за цялата община. През идните месеци осветлението ще се включва в 17.15 часа и ще се изключва в 07.15 часа.

В Общинска администрация - Поморие се стопира потреблението на климатичната система и всички типове ел.уреди за отопление.

За всички спортни клубове и танцови сформира, употребяващи общински здания ще бъдат направени рекомендации за по-икономично прилагане на климатиците и други ел. уреди за отопление.

Сметката за ток на община Поморие е 68 705 лева, а за м. декември 2021 година тя е 183 211 лева, при по-ниско ползване. Това постанова и предприемането на незабавни ограничения, за които авансово се извиняваме на жителите на община Поморие.

Да напомним:

Вече в два града в и близките села вкараха режим на тока, поради непостижимо високите сметки за ток.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР