Във война времето върви по различен начин! Украйна вече месец

...
Във война времето върви по различен начин! Украйна вече месец
Коментари Харесай

Заспивате и се събуждате от експлозии: немски журналисти за ада в Украйна СНИМКИ

Във война времето върви по друг метод! Украйна към този момент месец се пази от армията на Путин. От месец насам хората са бомбардирани и убивани. Журналистите на немското издание BILD Пол Ронцхаймер и Георгиос Мутафис вършат репортажи от Киев, столицата на Украйна, от първите дни на войната.



Източник: www.bild.de Снимка: Пол Ронцхаймер

Войникът Юри се усмихва, до момента в който публицистите го поздравяват в скришен оръжееен склад в сряда: „ Германските противотанкови оръжия работят също толкоз добре, колкото немският Volkswagen. От пристигналите тук 40 противотанкови оръжия 20 към този момент са употребявани. „ Нуждаем се незабавно от повече помощ от Германия. Ако не желаете да пандизите небето, тогава ни изпратете най-малко нещо, с което да се защитим. "

Германските публицисти чуват рецензии към немското държавно управление от самото начало: по време на изявленията с президента на Украйна, диалози с братя Кличко и локални поданици.



Източник: www.bild.de Снимка: Георгиос Мутафис

„ Защо немското държавно управление работи по този метод “, ме попита президентът Зеленски. Нямах отговор “, споделя Ронцхаймер.

Войната в Киев значи: заспиване и пробуждане от детонации

Снарядът може да падне на всички места, настояват кореспонденти. Нашият другар и сътрудник Пиер, който работеше като оператор за Fox News, беше ранен през третата седмица от войната, както и Александра, която пътуваше с него в колата.

Засега украинците отблъскват офанзивата на съветската войска против столицата, завоювайки още веднъж някои покрайнини, само че никой не смее да предвижда какво ще се случи в идващите дни и седмици. Путин е кадърен на всичко.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР