Във Военномедицинска академия днес беше извършена операция на Християн Пендиков

...
Във Военномедицинска академия днес беше извършена операция на Християн Пендиков
Коментари Харесай

Оперираха Пендиков, състоянието му е стабилно

Във Военномедицинска академия през днешния ден беше осъществена интервенция на Християн Пендиков за стабилизиране на долната челюст. Интервенцията беше осъществена напълно от екип от експерти на Отделение „ Орална хирургия “ на ВМА с началник доктор Атанаска Чешмеджиева.

Състоянието на пациента е устойчиво, без заплаха за живота. Християн Пендиков остава за лекуване и наблюдаване в болничното заведение, оповестиха от ВМА.

БГНЕС напомня, че Християн Пендиков, който е секретар на българския клуб " Цар Борис III " в Охрид, бе превозен с българския държавен аероплан " Фалкон " за лекуване във Военномедицинска академия в София, откакто бе пребит от Илия Спасески в РСМ. Побойникът е с избрана мярка за неотклонение от 30 дни. Илия Спасески, който нанесе в тил поредност от жестоки удари на Пендиков, е професионален играч по жиу жицу. Той е член на клуба по карате в Охрид „ Кун-су-то “.

Спасески взе участие в професионални надпревари и е притежател на голям брой награди от тях.

От ударите Пендиков получи пострадвания в региона на прешлените, ребрата и челюстта. Той също по този начин е с тежки пострадвания по главата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР