Във Великотърновския университет е открит кабинет по специална педагогика и

...
Във Великотърновския университет е открит кабинет по специална педагогика и
Коментари Харесай

Във Великотърновския университет е открит кабинет по специална педагогика и приобщаващо образование

Във Великотърновския университет е открит кабинет по специфична педагогика и приобщаващо обучение, оповестиха от пресцентъра на висшето учебно заведение.

Ректорът проф. Христо Бонджолов и деканът на Педагогическия факултет проф. Венка Кутева са разкрили кабинета, който се намира в Корпус 5 на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий ", съобщи Българска телеграфна агенция.

В новата зала ще се прави просветителна, методическа, консултантска, диагностична и експертна активност на студенти, учители, ресурсни учители, родители и експерти в просветителни и обществени институции, в профилирани центрове за работа с деца от начална учебна възраст. В него ще работят преподаватели и студенти от специалността "Начална учебна педагогика и специфична педагогика ", чийто първи випуск приключва през тази година.

"Днес откриваме следващия нов кабинет в Педагогическия факултет. Добрата вест е, че напълно скоро ще открием кабинет и във Филологическия факултет, по-късно в Историческия факултет и Философския факултет ", коментирал е ректорът.

Учебната 2019/2020 година е юбилейна за Педагогическия факултет, който навършват 35 години от основаването си. Честването на тази годишнина е придружено от провеждането на многочислени събития и тържества, отдадени на юбилея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР