Във Великобритания започна мащабно изпитание на ново лечение, на което

...
Във Великобритания започна мащабно изпитание на ново лечение, на което
Коментари Харесай

Изпробват ново лечение на Covid-19 във Великобритания

Във Англия стартира огромно тестване на ново лекуване, на което се разпореждат огромни очаквания да помогне на пациентите с да спрат да развиват тежки болести, заяви БНР.
Новото лекуване включва поемане на протеин, наименуван „ “, който организмът създава при зараза.
Надеждата е, че по този метод ще се подтиква и клетките ще бъдат готови за битка с вирусите.
 СЗО записва максимален брой случаи на ковид предходната седмица СЗО записва максимален брой случаи на ковид предходната седмица
Световната здравна организация (СЗО) записва максимален брой случаи на коронавирусна зараза предходната седмица. Това заяви пред ТАСС...
Първоначалните резултати от опитите демонстрират, че лекуването понижава с близо 80 % възможностите на пациентите в болница с Covid-19 да развият тежки болести.
Методът е създаден в Университетската болница в Саутхемптън. Екип от учени е разкрил, че хората с белодробни болести като астма и хронична обструктивна белодробна болест постоянно имат ниски равнища на „ Интерферон Бета “.
Предполага се, че такова лекуване ще коства към 2 000 паунда, което съгласно специалистите не е доста скъпо за болница. Междувременно тази заран министърът на опазването на здравето Мат Ханкок не отхвърли, че държавното управление има проекти да реалокира пациенти от лечебни заведения в хотели, защото лечебните заведения са наводнени от нови хора, инфектирани с Covid-19.
Министърът отхвърли известията, че държавното управление е под напън от членове на ръководещата Консервативна партия да приключи на 8 март и добави, че на този стадий не е допустимо да се каже по кое време ще бъдат вдигнати рестриктивните мерки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР