Във Великобритания влакове няма да се движат между Лондон и

...
Във Великобритания влакове няма да се движат между Лондон и
Коментари Харесай

Стачка парализира в събота жп транспорта на Острова

Във Англия влакове няма да се движат сред Лондон и останалите огромни градове в събота поради координираните стачки на няколко профсъюза.

Британците бяха предизвестени да не пътуват с трен в събота, в случай че това не е безусловно неотложно. Очаква се единствено един на всеки 10 влака да се движи, а това значи, че този път стачката ще засегне по-сериозно превоза, в сравнение с предходните, тъй като за първи път това е взаимен акт на четири профсъюза в сектора.

Стачката е част от остарелия спор за заплащането и изискванията на труд. Повече от 54 000 членове на тези четири профсъюза ще вземат присъединяване в стачните дейности. Властите разгласиха разписание за придвижването на тези влакове, които няма да бъдат наранени от стачката с концепцията хората по-навреме да се ориентират дали ще могат да пътуват до техните дестинации или да търсят различни разновидности.

Най-вероятно е и през първата половина на неделята да има проблем за железопътния превоз. В събота влакове сигурно няма да се движат сред Лондон и Единбург, Бирмингам, Манчестър, Ливърпул, Нюкасъл, Брайтън и Норич.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР