Във Великобритания случаите със заразявания с COVID-19 могат да достигнат

...
Във Великобритания случаите със заразявания с COVID-19 могат да достигнат
Коментари Харесай

Британският министър на здравеопазването не изключва заразените с COVID-19 да достигнат 100 000 дневно

Във Англия случаите със заразявания с COVID-19 могат да доближат 100 000 на ден, предизвести министърът на здравепозването Саджид Джавид, само че в това време удостовери, че още няма проекти в Англия да влезе в действие държавния „ План Б “ за справяне с възможна рецесия през зимата.

На конференция на " Даунинг стрийт " здравният министър съобщи, че пандемията от ковид още не си е отишла. Ето за какво, в случай че не се имунизират задоволително хора, е доста по-вероятно да бъдат въведени огриничителни ограничения в Англия, добави Джавид. Той уточни, че на този стадий държавното управление няма да задейства ограниченията в „ План Б “, които включват наложително носене на маски и работа от у дома. 

Джавид не счита, че националното здравепозване сега изпитва съществени усложнения, само че предизвести, че случаите на заразявания на ден могат да стигнат до 100 000. Вече осем дни подред в страната се регистрират над 40 000 новозаразени на ден. За последното денонощие те са над 49 000. 

Някои от управлението на националното здравепозване упорстват държавното управление неотложно да вкара „ План Б “, който включва също и имунизационни паспорти, с цел да се избегне пандемична рецесия през зимата. 

Междувременно Мароко забрани полетите от и за Обединеното кралство поради пандемията. Забраната влезе в действие в среднощ. Мароко приключи въздушните си връзки с още две европейски страни - Германия и Нидерландия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР