Във вчерашния епизод на Игри на волята Рълев се изказа

...
Във вчерашния епизод на Игри на волята Рълев се изказа
Коментари Харесай

Голямо разкритие за тези любими участници в Игри на волята

Във вчерашния епизод на " Игри на волята " Рълев се изрече много ласкаво по адрес на Мартин Елвиса

Зъболекарят Иван Рълев се очерта като един от огромните любимци за победа в тазгодишния сезон на " Игри на волята ". Боецът от племето на Гладиаторите натрупа огромна преднина, персонални преимущества и нееднократно сподели забележителни качества на Арената. За сметка на това към Мартин Николов-Елвиса, който също голям брой пъти се потвърди в борбите, има смесени усеща както от страна на останалите участници в играта, по този начин и от феновете. 

Мартин играе рискована обществена игра и ползва смели тактики, което му печели както поддръжници, по този начин и врагове. Оказва се обаче, че макар че той е нежеланото звено в Гладиаторите откакто попадна с огромна доза отвращение там, индивидът, който сега има най-стабилни позиции в племето, а точно Рълев, му симпатизира и му се възхищава откровено. 

Във вчерашния епизод на " Игри на волята " Рълев се изрече много ласкаво по адрес на Мартин. 

" Мартин считам, че би трябвало да продължи във финалната осмица, тъй като ме кефи по какъв начин мисли стратегически и всичките му схеми, колкото и да са долни, каквото и да прави, постоянно ще гледа да излезе от обстановки. Виждам по какъв начин се оправя в играта, това, че несъмнено съвсем в никакъв случай не е упражнявал. Кефи ме това, че съумя да прочете играта и съставените елементи в нея. "

Милите думи на Рълев не останаха незабелязани от страна на Мартин, който разяснява в Инстаграм " Евала брат, благодаря за думите и изключително, че идват в миг, когато към момента не сме си близки … почит. "

Изглежда в последните си седмици в предаването Марто и Рълев са съумели да слагат основите на положително другарство. Въпреки че през по-голямата част от " Игри на волята " те се състезаваха един против различен, във финалния и решителен стадий от играта те са съумели да намерят сходства между тях и общ път един към различен. 

Как мислите, дали благосклонностите на Рълев ще обезпечат на Елвиса място на финала?
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР