Във Варна тази сутрин се запали стар автобус по линия

...
Във Варна тази сутрин се запали стар автобус по линия
Коментари Харесай

Снежни неволи във Варна: Автобус се запали, 19 катастрофи

Във Варна тази заран се възпламени остарял рейс по линия 20. Хората в него се оплакаха от задимяването при зародилия пожар. Снощи по тази линия бяха пропуснати три курса сред 17.20 и 18.10 и хората чакаха 55 минути на ледения вятър. Пътниците споделиха, че това се случва нерядко.

Десетки произшествия белязаха първия сняг във Варна. Ниските температури и мощният вятър провокираха поледици на доста места.

Снощи лек автомобил се блъсна в задницата на градски рейс по линия 209. Няма съществено потърпевши.

Екип на една от пътноподдържащите компании във Варненска област е изтеглил с тежка техника тази нощ и закъсал автомобил на пътя сред селата Яребична и Каменар, заяви началникът на отдела по гражданска отбрана в Общината Купен Пашов. През нощта и тази заран не са подавани други сигнали за бедстващи хора. По думи на Купен Пашов сега главните пътни артерии във Варна се обработват с луга.

Общо 19 произшествия са регистрирани от Пътна полиция през миналото денонощие във Варна. Пострадали има единствено при 4 от пътните произшествия, оповестиха от пресцентъра на варненската полиция. Статистиката на Пътна полиция не включва произшествията, които са се разминали с по-леки вреди и е бил запълнен двустранен протокол сред водачите.

Пристанище Варна е отворено за всички кораби.

Полетите на варненското летище се извършват по разписание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР