Във Варна ще се проведе кампания Християнските семейни ценности срещу

...
Във Варна ще се проведе кампания Християнските семейни ценности срещу
Коментари Харесай

Във Варна започва кампания Християнските семейни ценности срещу хазарта

Във Варна ще се организира акция " Християнските фамилни полезности против хазарта ", която ще протече в две елементи - обучителна и тренинг, оповестиха на конференция уредниците от съдружие " Отвори очи ", съобщи кореспондент на Moreto.net.

Обучителният семинар ще се състои на 29 септември от 9:30 часа в Духовно-просветния център „ Св. Архангел Михаил “ във Варна, а тренингът на 6 октомври още веднъж от 9:30 часа в Духовно-просветния център.

Членовете на сдружението, минали образованието, ще създадат беседи през октомври в пет храма " Свети цар Борис Михаил " в кв. " Аспарухово ", " Свети Атанасий ", " Св. оракул Илия ", " Успение Богородично " в с. Тополи и " Св. Великомъченик Димитрий Солунски " гр. Белослав, съобщи Наталия Шулика, шеф на Сдружението.

Идеята на акцията е да помогне на хората с
хазартна взаимозависимост.

Според отец Василий Шаган има няколко етапи на отчаянията, които водят до
хазарт. Това са ниската самокритика, нарушаването на междуличностните връзки и нарушаване на качествата човек да се грижи самичък за себе си.

Зависимостта към
хазарта се дефинира като психологично разтройство, за което са присъщи чести епизоди на залагане. Това държание господства дотам, че води до разнообразни проблеми със фамилията и другари, които не играят.

Има характерни характерности, които демонстрират, че човек може да е заплашен от срив - стартира да се усеща неудовлетворен от живота, става раздразним, недоверчив, депресивен, минават му мисли за
залагания. Играчът има вяра, че може да управлява държанието си по отношение на играта, само че в действителност губи от ден на ден надзор над държанието си, обвързвано с хазарта. Той счита, че това е или въпрос на неприятен шанс и скоро всичко ще се оправи, или че това е единственият метод да се оправи с към този момент големите финансови проблеми, в които е попаднал. /moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР