Вътрешнопартийната опозиция - част от хората, които искат свалянето на

...
Вътрешнопартийната опозиция - част от хората, които искат свалянето на
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Има хора от БСП и ГЕРБ с общи политически тези

Вътрешнопартийната съпротива - част от хората, които желаят свалянето на ръководителя на Българска социалистическа партия, работи директно и тясно с ГЕРБ. Има хора от Българска социалистическа партия и ГЕРБ с общи политически тези. Имаме вътрешно партийни проблеми, които съм уверен, че с приближаването на изборите ще решим ", изясни зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев пред bTV.

Ще има предварителни избори, въпрос на време е, безапелационен беше той, като уточни, че идните европейски избори ще бъдат лакмус и тогава ще забележим какво е публичното въздействие.

" Убеден съм, че партии от ръководещата коалиция няма да попаднат в Европарламента, което ще докара до други разтърсвания. Нито една от партиите в Обединени патриоти няма да попадне в Екологичен потенциал ", предвижда Добрев.

Той разяснява и разпореждането на премиера " Джи Пи Груп " да бъде извадена от всички европейски и държавни планове. Дошло е времето да се каже ясно, че законът за публичните поръчки генерира корупция и ръководещите не могат да се оправят с това, уточни социалистът.

Кирил Добрев разгласи, че партията му не е желала интернационално следствие на случая, а единствено е цитирала думи на американския дипломат в България Ерик Рубин, който предложи помощ на институциите.

Той не се съгласи с констатациите на премиера Бойко Борисов, че " червени и сини политици " са злепоставали страната си пред европейските сътрудници и това е довело до изявления и реакции против България.

" Кой е този фактор, който може да накара всички европейски издания и политически лица да приказват едно и също? Има единствено един фактор и той е недоверието към институциите ", безапелационен бе Кирил Добрев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР