Вътрешният министър смени всички ръководни кадри от времето на Борисов

...
Вътрешният министър смени всички ръководни кадри от времето на Борисов
Коментари Харесай

Иван Демерджиев махна жените шефове в МВР, но остави силиконката Нина Петкова

Вътрешният министър смени всички управителни фрагменти от времето на Борисов

Вътрешният министър Иван Демерджиев смени шефовете на 7 Районни ръководства в столицата, измежду тях и две дами - Мариета Иванова от V Районно и Ани Петрова от VII Районно. Тяхната колежка от III ръководство Нина Петкова, досегашна половинка на ексспортния министър Радостин Василев, остава на работа, сочи инспекция на Lupa.bg.

За нея се знае, че е приключила Право във великотърновския университет, само че няма задоволително опит като правист, с цел да стане зам.-началник на полицейското ръководство. Въпреки това от предходната година е заела шефското място.

Новите фрагменти, които Иван Демерджиев е избрал, са младежи без опит. Не е ясно по какъв начин да вземем за пример новоназначеният началник на Седмо районно Радостин Ангелов ще опази всичките му подопечни квартали с население от 120 хиляди души. „ Иван Демерджиев е махнал хората, които Бойко Борисов бе назначил.

Чистката върви на цялостни обороти. Той обаче остави шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Калоян Милтенов. По подкрепи на зам.-шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Мариан Билалов, някогашно соцвеличие, е назначен за шеф на Трето районно Ивайло Величков - негов зависещ от Икономическа полиция. Иван Демерджиев уточни като причина за рокадите многочислените инспекции.

" Хората, които ще сменим, не са правили полицейски чадър над никого, само че не са основали нужната организация на работа, с цел да не се стига до случая " Семерджиев " и още няколко фрапантни случая ", акцентира вътрешният министър. Кадровите промени са съгласувани със старши комисар Калоян Милтенов – началник на Столична дирекция на вътрешните работи.

Рокадите са следните:

Във второ районно управление (на МВР) Столична дирекция на вътрешните работи Венелин Станков ще бъде заменен от Иван Дойчев, шпионин, втори бранш от противопоставяне на престъпната престъпност

В Трето районно управление (на МВР) Александър Александров ще бъде заменен от Ивайло Величков от Икономическа полиция Столична дирекция на вътрешните работи.

В 4-то РПУ Румен Костадинов ще бъде заменен от Кристиан Тонев от 1 районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи.

В 5-то районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи на мястото на Мариета Иванова ще бъде назначен Пламен Максимов от 5 бранш от „ Криминална ” в Столична дирекция на вътрешните работи.

В 6-то районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи на мястото на Делян Гешев ще бъде назначен Пламен Колев.

В 7-мо РПУ на мястото на Ани Петрова ще бъде преназначен Радостин Ангелов.

В столичното 8-мо РПУ на мястото на Валери Симеонов ще бъде назначен Светослав Стойков.

 Освободените чиновници ще бъдат преназначени на други места.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР