Вътрешният министър Младен Маринов разкри, че заподозреният за убийството на

...
Вътрешният министър Младен Маринов разкри, че заподозреният за убийството на
Коментари Харесай

Заподозреният за убийството на Виктория още не е разпитван, призна вътрешният министър

Вътрешният министър Младен Маринов разкри, че обвиненият за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров към момента не е подпитвам.Той направи това самопризнание по време на чуване в парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред.
" Северин Красимиров към момента не е разпитван от наш проверяващ служител на реда или прокурор. Работи се по версия за възможни съучастници и мотиватори за осъществяване на закононарушението. "
Маринов изясни, че е изработен екип, както от локални чиновници, по този начин и от най-хубавите чиновници на Национална полиция и на ГДБОП.
Вътрешният министър напомни, че се е работело по всички вероятни версии.
„ В началото е мъчно, до момента в който се структурират нещата, с цел да може да се повдигнат главните версии и да се работи по тях. Отворихме каналите за информация. При такива закононарушения информация идва и от външни лица “, съобщи министърът.
По думите на Маринов са събрани доказателства от близки и познати, както и претърсвания на адреса, който е обитавал.
„ Ясно е, че става въпрос за душевен невменяем човек със полов нагон, който господства. Това ни накара да действаме в действителност бързо, направихме доста положително оперативно взаимоотношение “, изясни Маринов във връзка задържането на килъра в Германия.
Мъжът е арестуван в дома на майка му и мъж, който не му е биологичен татко.
„ Експертизите потвърждават авторството на лицето, по тази причина той е притеглен като обвинен за ликвидиране по изключително нечовечен метод и предшестващо обезчестяване ", изясни Маринов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР