Вътрешният министър Калин Стоянов тръгна в правилната посока, надявам се

...
Вътрешният министър Калин Стоянов тръгна в правилната посока, надявам се
Коментари Харесай

Премиерът похвали Калин Стоянов, че е тръгнал в правилната посока

Вътрешният министър Калин Стоянов потегли в вярната посока, уповавам се да извърви този път до края.

Този коментар направи министър председателят Николай Денков във връзка първите наказания за чиновници на реда поради полицейско принуждение по време на митинга против Българския футболен съюз.

" Трима са освободени, мисля, че това е знакът, който би трябвало да разчетем. Насилието не може и не би трябвало да бъде оставено безнаказано. Трябва да продължат инспекциите и тези, които биеха хора паднали, елементарни протестиращи и публицисти, би трябвало да изоставен Министерство на вътрешните работи. Това бяха доста дребна част от чиновниците на реда там и желая да поздравя останалите, че не разрешиха да се поддадат на провокацията ", добави Денков.

Вчера министър-председателят разгласи, че не може да е премиер на държавно управление, което бие хората по улицата - по този начин, както ставаше преди.

" Ако министърът на вътрешните работи не припознае това като принуждение, което заслужава извънредно тежка глоба, в това число и изясняване за какво това се случва от време на време в полицията и по какъв начин го отстраняваме, да, ще си подам оставката ", бе безапелационен Денков.

Днес той още веднъж изрази цялостна поддръжка към дейностите на спортния министър Димитър Илиев и уточни, че не знае за какво му желаят оставката.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР