Вътрешният министър Бойко Рашков бе на изслушване в парламентарна комисия,

...
Вътрешният министър Бойко Рашков бе на изслушване в парламентарна комисия,
Коментари Харесай

Бойко Рашков отстранява полицаите от случката с шамара на магистрала Тракия

Вътрешният министър Бойко Рашков бе на чуване в парламентарна комисия, където разгласи, че служителите на реда, забъркани в абсурда с шамара на „ Тракия ”, ще бъдат отстранени от служба до привършване на дисциплинарното произвеждане.

" Изключително срамно събитие, придружено от редица чисто професионални нарушавания, които видяхме от страна на чиновниците на КАТ. Място за сходни чиновници на Министерство на вътрешните работи няма изрично ”, акцентира вътрешният министър.

Той разяснява, че първичните данни сочат опит за изтриване на следите от осъщественото нарушаване, посредством заличаване на видеозаписа от страна на самите чиновници.

Рашков уточни, че е разпоредил да се извърши инспекция на всички полицейски коли, които управляват пътното придвижване в страната. Целта е да се откри има ли и на друго място влияние върху техническите средства в колите.

„ Непрекъснато приказваме за пари и за бюджет и най-после се намират едни чиновници, които разрушават това, което сме купили с парите на българския поданик ”, акцентира силовият министър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР