Вътрешните сътресения, които измъчиха Националната оръжейна асоциация преди пет години,

...
Вътрешните сътресения, които измъчиха Националната оръжейна асоциация преди пет години,
Коментари Харесай

По време на гражданския процес на NRA, бивш шеф на финансите, разпитан за договора на Оливър Норт

Вътрешните разтърсвания, които изтезаха Националната оръжейна асоциация преди пет години, изплуваха още веднъж във вторник по време на свидетелски показания в цивилен развой за корупция в Ню Йорк, когато Бившият основен финансов шеф на групата за правата върху оръжията беше запитан за договорно съглашение за тогавашния президент на Национална агенция за приходите Оливър Норт.

Wilson " Woody " Phillips, основен шеф на финансите на NRA от 1993 до 2018 година, сподели по време на втория си ден на свидетелски показания, че е знаел, че North през 2018 година е сключвал контракт с Ackerman McQueen, дългогодишна рекламна компания на групата. И до момента в който компанията по-късно изиска възобновяване от NRO за заплащане на North над 1 милион $ годишно, Филипс свидетелства, че не е довел контракта до вниманието на одитния комитет на групата с нестопанска цел.

Договорът, който включва Норт да работи като водещ за уеб сериал на NRATV, беше незабравим, тъй като позицията на президент на NRA обикно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР