Васил Найденов ще изпълни големите си хитове като “Сбогом, моя

...
Васил Найденов ще изпълни големите си хитове като “Сбогом, моя
Коментари Харесай

Васил Найденов е специален гост в концерта “Безнадежден случай” в Пловдив

Васил Найденов ще извърши огромните си шлагери като “Сбогом, моя обич ” и “По първи петли ” по музика на Стефан Димитров на огромния концерт на 7 август в Античния спектакъл в Пловдив.  Звездата на българската сцена ще е специфичен посетител в спектакъла “Безнадежден случай ", с който на огромната сцена се завръщат след пандемията от Ковид Богдана Карадочев и Стефан Димитров. 
Прочетете още
“Винаги е празник да сме дружно на сцена ”, сподели Найденов. Той признава, че маестро Димитров е композирал едни от най-хубавите песни в репертоара му, а Богдана Карадочева е написала стихове за тях,  които всички помнят и пеят по концертите му.

“Не броя годините на нашето другарство, само че съм благополучен, че то устоя във времето. Нашият живот минава дружно и това е огромен подарък ”, добавя още Найденов. 

Музикалното семейство Богдана Карадочева и Стефан Димитров са присъединили в концерта на 7 август някои от най-големите си шлагери като “Иван ”, “Остаряваме постепенно ” и “Безнадежден случай ”.

Очаква се Богдана да изпее и няколко песни в дует с най-хубавия си другар Васил Найденов.

За концерта маестро Димитров събира и остарялата си група Вариант Б, с която обикаля България и с Европа през 70-те и 80-те години. 

Специална сцена и мултимедия ще създадат спектакъла “Безнадежден случай ” едно от музикалните събития на годината. 

По време на концерта ще прозвучат за първи път и две нови песни на Стефан Димитров, основани особено за шоуто.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР