Васил Гарванлиев – певецът, който представи Северна Македония на тазгодишното

...
Васил Гарванлиев – певецът, който представи Северна Македония на тазгодишното
Коментари Харесай

Скандалният Васил от Евровизия идва за концерт у нас

Васил Гарванлиев – артистът, който показа Северна Македония на тазгодишното издание на Евровизия, ще дойде в България за нов концерт. Това стана ясно, откакто изпълнителят на Here I Stand разгласи, че още веднъж ще поддържа нашата певица Виктория Георгиева на сцената, написа " Монитор ".

След като един път към този момент се срещнаха и в границите на София Прайд, двамата още веднъж ще се срещнат в името на почитателите на Евровизия. Терен на взаимната им изява този път ще даде Приморско, където още на следващия ден Виктория ще пее и със своя почитателка, победила в състезанието за кавъри на Георгиева.

Събитието ще стартира в 21 часа на откритата сцена до Община Приморско. Концертът ще открие интернационалния лагер Primorsko Creative Camp 2021, който събира на едно място представители на изобретателните промишлености в България и Европа.

“Българската аудитория е страхотна. Винаги ме посреща с доста обич. Много се веселя, че ще мога да споделя сцената с Виктория. За мен тя е една от най-талантливите млади певици в Европа. Подготвили сме доста музикални изненади”, загатва Васил, който също има български корени, което провокира и скандал в родината му при започване на годината.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР